Laden ... Even geduld ...

Voorwaarden

Jeplights Voorwaarden

Algemeen

Jeplights is een handelsnaam van beeldend kunstenaar Jeannette Ephraim, waarmee u een overeenkomst aangaat wanneer u de bestelprocedure volledig heeft doorlopen en opdracht heeft gegeven tot het uitvoeren van een betaalopdracht. 

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u akkoord gaat de algemene voorwaarden van Jeplights.nl. U geeft daarmee ook te kennen dat u de auteursrechten op de producten in deze webwinkel zult respecteren.

Jeplights / Jeannette Ephraim behoudt het recht de prijzen, verzendkosten, retourskosten, leveringsvoorwaarden, garantievoorwaarden, de site en betalingsvoorwaarden te wijzigen. Voor een afgesloten koopovereenkomst gelden de voorwaarden zoals deze golden op de factuurdatum.

De tekst, levertijden, artikelomschrijvingen en verdere informatie op deze site zijn met zorgvuldigheid samengesteld.

Jeplights / Jeannette Ephraim kan niet aansprakelijk worden gesteld  voor eventuele onjuistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die op dit systeem werd geraadpleegd of die via dit systeem werd uitgewisseld. 

Jeplights Voorwaarden

Auteursrecht

Het auteursrecht van alle producten in deze webshop komt toe aan Jeannette Ephraïm, met uitsluiting van de kunstwerken en producten in de categorie 'Gasten in de website'. In deze categorie komt het auteursrecht toe aan de betreffende kunstenaar of vormgever waarvan het product in deze webwinkel te zien is.

Iedere lamp is gegraveerd met een uniek nummer, beginnend met JAE (gemaakt in 2011) of JEP (gemaakt na 2011) Dit nummer garandeert dat u een echte Jeplight heeft gekocht met een uniek identificatienummer.

Foto's op deze website vallen onder het copyright van Jeannette Ephraim en de gasten in de webwinkel. Foto's uit deze webwinkel zijn alleen om te bekijken en mogen niet gedownlowd worden of anderszins worden gebruikt. U kunt contakt opnemen als u geinteresseerd bent in beeldmateriaal.

Privacy

Jeplights respecteert de privacy van alle gebruikers.  De gegevens die u op deze website invult zullen dan ook uitsluitend worden gebruikt om u van dienst te kunnen zijn met het leveren van goederen, danwel het verstrekken van door u gevraagde informatie. Uw gegevens zullen niet door derden worden gebruikt.

Jeplights Voorwaarden

Garantie

Jeplights ontwerpt en produceert unieke lampen. Iedere lamp is handgemaakt en voor iedere lamp is een specifieke armatuur, een ophangsysteem of inbouwwijze van de fitting ontworpen. Bij een aantal lampen wordt gebruik gemaakt van aangepaste en/of bestaande  armaturen.

Jeplights garandeert dat elk door haar geleverd verlichtingsarmatuur voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Als bij normaal, met de bestemming corresponderend gebruik, gebreken optreden in of aan het artikel worden die door Jeplights kosteloos hersteld, indien reparatie mogelijk is. Als blijkt dat reparatie niet mogelijk is of afbreuk doet aan het oorspronkelijk ontwerp, zal Jeplights in redelijk overleg met u een oplossing zoeken. Dit kan zijn: terugbetaling van de aankoopsom of uitkiezen van een andere lamp. Het eventuele verschil in aankoopsom wordt dan verrekend.

Wij geven twee jaar garantie op een Jeplight. De garantie gaat in op de factuurdatum. Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect is veroorzaakt door:
1. Veranderingen in of aan het artikel die door u of derden zijn aangebracht, door gebreken die zijn onstaan door onoordeelkundig gebruik of enig ander gebruik waarvoor het artikel is bedoeld,
2. Beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid,
3. Bij van buiten komend onheil zoals blikseminslag, blikseminductie etc,
4. Oververhitting door gebruik van een te hoog wattage lamp.
5. Blootstelling aan vochtigheid, extreme warmte of zonlicht of extreme koude,
6. Indirecte kosten, veroorzaakt door het buiten bedrijf zijn van het defecte artikel of het moeten verwijderen en weer moeten aanbrengen door u zelf of door derden, kunnen niet voor vergoeding in aanmerking komen.

Omdat ieder product van Jeplights een origineel en handgemaakt product is, zult u in de verpakking geen gestandaardiseerde handleiding vinden zoals u dat bij een industrieel product gewend bent. In de meeste gevallen spreekt het gebruik van de lamp voor zich, maar indien nodig zal een korte omschrijving van montage bijgevoegd worden. Jeplights kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor een onjuiste interpretatie van de handleiding. Bij vragen kunt u altijd mailen of bellen.

Garantie op het werk van gasten uit de webwinkel en in Studio Jeplights.

Buiten de verzending en betalingsregels die hetzelfde zijn als voor Jeplightproducten, is Jeplights niet aansprakelijk voor eventuele schade of defecten aan werk van gasten van Jeplights. Wel zijn de hierboven beschreven garantieregels 1,2,3 en 5 van toepassing. Verder zal Jeplights u doorverwijzen naar de betreffende kunstenaar of vormgever die het product gemaakt heeft.

Jeplights Voorwaarden

Levertijd

Uw order zal na ontvangst van uw betaling binnen 2 tot 8 werkdagen worden afgeleverd op het door u aangegeven adres. Uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om deze levertijd aan te houden, maar ook wij kunnen te maken krijgen met overmacht. Wij zullen u dan uiteraard op de hoogte stellen.

Prijzen

Alle prijzen zijn in euro's en inclusief BTW.

Wij zijn niet aansprakelijk voor typefouten gemaakt op de website, o.a. in prijzen en kunnen daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden.