Laden ... Even geduld ...

Verzenden

Jeplights Verzenden

Tarieven

Wij hanteren de standaardtarieven van TNT met track & trace. Dat betekent voor een pakket in Nederland (tot 20 kilo) € 7,25 inclusief BTW.

De meeste artikelen kunnen worden opgestuurd. Een aantal artikelen is echter niet te verzenden vanwege de kwetsbaarheid of de maat. U kunt die dan afhalen in Studio Jeplights. Wij stellen het sowieso op prijs als de gekochte lampen of erg breekbare zaken worden afgehaald. U bent van harte welkom in het expositieatelier.

Levertijd

Uw order zal na ontvangst van uw betaling binnen 2 tot 8 werkdagen worden afgeleverd op het door u aangegeven adres. Uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om deze levertijd aan te houden, maar ook wij kunnen te maken krijgen met overmacht. Wij zullen u dan uiteraard op de hoogte stellen.

Retourzendingen

Kosten van retourzendingen zijn voor de klant.

Artikelen kunnen geretourneerd worden binnen 14 dagen na aflevering. Bij retourzendingen zijn de verzendkosten voor de koper.

De artikelen dienen zorgvuldig verpakt te worden, zoveel mogelijk in de originele verpakking.

Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt  zo spoedig mogelijk plaats na ontvangst van de zending door Jeplights. In het uiterste geval met een termijn van maximaal 30 dagen na ontbinding van de overeenkomst.