Laden ... Even geduld ...

Het atelier

Jeplights Atelier

Studio JEP LIGHTS

Studio Jeplights is het expositieatelier van Jeannette Ephraim aan de IJsseldijk in Krimpen aan den IJssel. Hier kunt u de lampen bekijken en vergelijken.  In de tuin van Studio Jeplights groeit een deel van de pompoenen en hier staat de compostbak waar de originele modellen in eindigen.

Hoe je het wendt of keert, een lamp komt in het echt altijd anders over dan op een foto. In Studio Jeplights kan u de lampen in het echt bekijken en vergelijken. Jeannette kan u adviseren over de manier van ophangen en meedenken over de mooiste oplossing voor uw plan met een Jeplight.

Foto's: In Studio Jeplights aan de IJsseldijk

Beeldende kunst: Er worden niet alleen lampen gemaakt in het atelier. Jeannette Ephraim maakt ook ander ruimtelijk werk en grotere werken in opdracht. Hier is meer van te zien op de andere website: www.jepnet.nl

U kunt Studio Jeplights vrijblijvend bezoeken. Studio Jeplights heeft geen vaste openingstijden, maar wel af en toe een open dag, waarvan melding gedaan zal worden op de site. U kunt contact opnemen voor een afspraak. U kunt ook s'avonds of in het weekend afspreken. 

Studio Jeplights
IJsseldijk 338-340
2922 BM Krimpen aan den IJssel
0180-788540 of 06-10359937
j@jeplights.nl